Du er her: Utstiller: Nexus ID Solutions AS sin profil

Hopp over seksjon - Til hovedinnhold - Topp

Utstiller: Nexus ID Solutions AS

Nexus er representert i elleve land og er en ledende internasjonal leverandør av sikkerhetsløsninger og tjenester for identitets- og aksesshåndtering (IAM) som beskytter både fysiske og digitale aktiva. Med vårt utvalg av produkter og løsninger, kan du sørge for at rett person får tilgang til rett informasjon til rett tid, uansett hvor i verden personen befinner seg, enten de er i ferd med å passere gjennom en dør eller logge på en datamaskin.

Nexus Norge er en totalleverandør av produkter og tjenester for RFID, adgangs- og verifiseringsteknikk og plastkort brukt som medlemskort, kundekort og fordelskort. Vi leverer alle typer plastkort, nøkkelbrikker, plastkortprintere, og tilbehør. I tillegg tilbyr vi programvare og løsninger for kryptert web-bestilling av kort og nøkkelbrikker, besøkssystemer og toppsystemer som knytter sammen ulike lokasjoner, adgangskontrollsystemer og person-registre i ett brukergrensesnitt.

Hos Nexus etterstreber vi å utvikle produkter som er praktiske for brukerne og det siste innen ID-håndteringssikkerhet. Vår egen leser, Cidron, kombinerer det siste innen teknologi med moderne, tidløs design og en robusthet som gjør dem velegnet for alle slags værforhold og omgivelser. Cidron lesere leveres med en rekke ulike kommunikasjonsgrensesnitt, noe som gjør dem kompatible med nesten alle adgangskontrollsystemer på markedet.

Utstiller: Nexus ID Solutions AS

Besøksadresse:
Strandveien 37
1326 LYSAKER
Postadresse:
Postboks 387
1326 Lysaker

Tlf: 47 67119000

www.nexusgroup.com/no/
Søk på google

Til toppen av siden

Skriv ut

Topp

Norsk Møteforum AS - Solbergveien 22 - 3057 Solbergelva - Tlf. 815 MØTER / 31 30 30 30 - Faks. 32 87 08 33