Du er her: Utstiller: Lenel Systems International sin profil

Hopp over seksjon - Til hovedinnhold - Topp

Utstiller: Lenel Systems International

Lenel Systems International er markedets ledende produsent av skalerbare, integrerte sikkerhetssystemer for det profesjonelle markedet, med OnGuard® som vårt viktigste produkt. OnGuard® ble lansert i 1995, og satte standarden for integrerte sikkerhetssystemer basert på åpen teknologi og industristandarder. Fler enn 25000 kunder globalt har så langt valgt OnGuard som sitt sikkerhetssystem. Lenel er en del av UTC Fire & Security, en divisjon av United Technologies Corp. (NYSE:UTX) Mer informasjon om Lenel og vår produkter finnes på www.lenel.com

Lenel OnGuard®
Lenel OnGuard ® fungerer som en integrasjonsplattform for sikkerhet, med hovedkomponenter som adgangskontroll, innbruddsalarm, videoovervåkning, ID-kortproduksjon med mer.
OnGuard® er fullstendig skalerbart, åpen for integrasjon med kundens IT-systemer, og kan utvides i takt med kundens behov. Blant våre kunder finnes de største IT-selskapene på markedet, med Microsoft og Cisco som eksempler. I Norge er OnGuard® installert hos nærmere 800 kunder.

Forhandlernettverk
Lenels forretningsmodell sikrer at kunden kan konkurranseutsette sine investeringer, og gjennom vårt sertifiseringsprogram for forhandlere sikres kundene høyest mulig kompetanse på installasjon og service av våre produkter.
Lenels forhandlernettverk dekker i praksis hele Norge, og det finnes i dag over 200 ansatte hos våre forhandlere som er sertifisert på Lenels produkter.

Utstiller: Lenel Systems International

Adresse:
Nils Hansens vei 4
0667 Oslo

Tlf: 468 10 830

http://lenel.com
Søk på google

Til toppen av siden

Skriv ut

Topp

Norsk Møteforum AS - Solbergveien 22 - 3057 Solbergelva - Tlf. 815 MØTER / 31 30 30 30 - Faks. 32 87 08 33