Du er her: Utstiller: Heatsec AS sin profil

Hopp over seksjon - Til hovedinnhold - Topp

Utstiller: Heatsec AS

HeatSec AS - Flir i Norge, er i dag en ledende leverandør av høysikkerhets løsninger fra Flir, med hovedfokus på leveranse av termiske overvåkningskameraer, håndholdte Termiske kameraer, termiske sikter, nattoptikk, Atex/EX utstyr samt radarer og nå i senere tid også visuelle kameraer med Edge analyse. Vi kan levere alt fra hyllevarer fra vår leverandør Flir Systems til spesialutviklede kamera løsninger bygget inn i egne hus eller med spesialkonfigurasjon for spesielle operasjoner, etter kundenes ønske og krav.
Dette summert skal bistå med at vi kan gi våre kunder den beste rådgivning og veiledning i valg av sin systemløsning som igjen sparer dem for ekstrakostnader ved å velge feil. Vi skal alltid levere etter kundenes forventning, og skal også kunne si nei/gi bemerkninger om vi ikke klarer å oppfylle kundenes krav til fulle.
HeatSec AS vil alltid søke å utvide sitt produkt sortiment i samarbeid med våre kunder og tilpasse oss deres til en hver tid gjeldende behov. Vi innehar godkjenninger for å bistå integratører på land så vel som i Offshore industrien.
Kontakt oss i dag for mer informasjon. post@heatsec.com

Utstiller: Heatsec AS

Adresse:
Iver Holters vei 4
2013 Skjetten

Tlf: 47 95700556

www.heatsec.com
Søk på google

Til toppen av siden

Skriv ut

Topp

Norsk Møteforum AS - Solbergveien 22 - 3057 Solbergelva - Tlf. 815 MØTER / 31 30 30 30 - Faks. 32 87 08 33