Du er her: Utstiller: Axis Communications AB sin profil

Hopp over seksjon - Til hovedinnhold - Topp

Utstiller: Axis Communications AB

Om Axis
Axis er et IT-selskap som tilbyr nettverksvideoløsninger for profesjonelle installasjoner. Selskapet er globalt markedsledende innenfor nettverksvideo og en drivende kraft bak overgangen fra analog til digital videoovervåkning. Axis produkter og løsninger er rettet mot sikkerhetsovervåkning og fjernstyrt overvåkning og er basert på innovative og åpne teknologiske plattformer. Axis er et svenskbasert selskap som med global virksomhet gjennom kontorer i mer enn 42 land, og med samarbeidspartnere i mer enn 90 land. Axis ble grunnlagt i 1984 og er notert på Stockholmsbørsen NASDAQ OMX med tickeren AXIS.
Axis 'nettverksvideoprodukter er installert på alt fra offentlige steder til butikkjeder, på flyplasser, på tog, på motorveier, i universiteter, i fengsler, i kasinoer og i banker. Kundene har ofte et høyt fokus på sikkerhet men det finnes også i andre sektorer der behovet er tilstede for fjernovervåking og optimalisering av forretningsprosesser. Markedet anses å ha stort vekstpotensial. Med unntak av sikkerhetsinstallasjoner forventes veksten innen nye bruksområder og nye kundesegmenter for nettverk video. Disse inkluderer lagerstyring, måling av kundens atferd innen varehandel og fjernovervåkning innenfor helsesektoren.
Markedet
I sin rapport, IMS Research * rangeres Axis som markedsleder innen nettverkskameraer. Axis har nådd denne posisjonen gjennom solid kunnskap om produkter og løsninger, veletablerte salgskanaler, gode relasjoner med samarbeidspartnere og en portefølje med innovative produkter. Axis ble rangert som nummer to blant verdens leverandører av overvåkingskameraer, inkludert analoge og digitale kameraer.
Mer informasjon om Axis er å finne på vårt nettsted www.axis.com

Utstiller: Axis Communications AB

Adresse:
Emdalavägen 14
SE-22369 L Sweden

Tlf: 46 462721800

www.axis.com
Søk på google

Til toppen av siden

Skriv ut

Topp

Norsk Møteforum AS - Solbergveien 22 - 3057 Solbergelva - Tlf. 815 MØTER / 31 30 30 30 - Faks. 32 87 08 33