Du er her: Utstiller: AMAG Technology Ltd. sin profil

Hopp over seksjon - Til hovedinnhold - Topp

Utstiller: AMAG Technology Ltd.

AMAG Technology er en av de fremste innovatører og leverandører innen automatisk adgangskontroll som leverer fullintegrerte sikkerhetsløsninger i hele verden. I Norge har vi levert automatisk adgangskontroll gjennom Stanley Security siden tidlig 80 tallet. Systemet heter her Stanley Security Manager. Systemet er et av få anlegg som leveres med norsk språkpakke og er 100 % tilpasset Datatilsynets regelverk hva gjelder lagring av transaksjoner.
Garantert lav livsløpskostnad
Kjøp av automatisk adgangskontroll er ikke bare en engangsinvestering men snarere en betydelig langsiktig investering hvor anlegget skal holdes i live i mange år og ikke minst tilpasses virksomheten sikkerhetsbehov til enhver tid.

Det er to svært viktige faktorer som påvirker livsløpskostnaden. Våre kortlesere har en svært høy driftsstabilitet. Videre sørger vi ALLTID for at nyeste software kan kommunisere med gammel hardware. Nyeste versjon håndterer kortlesere levert helt tilbake til 1983. Produksjon av all hardware og software i samme hus gjør dette mulig.

Vil du vite mer om hvilke muligheter som ligger i Stanley Security Manager, book oss inn for et møte på Security Community.
http://eu.amag.com

Utstiller: AMAG Technology Ltd.

Adresse:
Challange House, International Drive, Tewkesbury
GL20 8UQ Gloucestershire, UK

Tlf: 44 1684 277 555

http://eu.amag.com
Søk på google

Til toppen av siden

Skriv ut

Topp

Norsk Møteforum AS - Solbergveien 22 - 3057 Solbergelva - Tlf. 815 MØTER / 31 30 30 30 - Faks. 32 87 08 33